Pilt vokitud köögiviljadest herneste, punase sibula, paprika, brokoli ja porgandiga

Taimsete rasvainetega on toitu parem valmistada

Taimsed rasvained on toidu valmistamisel asendamatuks abiliseks. Need toovad esile toidu maitse ja suurendavad roogade toiteväärtust. Praadimise käigus kannavad need kuumust edasi ja aitavad seeläbi ära hoida toidu panni külge kõrbemist. Praadimiseks saab üldjuhul kasutada vaid tooteid, mille rasvasisaldus on kõrgem kui 40%. Lisa Voimix pannile – kui see kergelt pruuniks tõmbub, võid praadima hakata. Anna kõigile oma roogadele kvaliteetsete Voimixi toodete abil hea maitse ja kaunis värv!

Pilt ühest kreemikoogi tükist

Valmista isuäratavaid küpsetisi!

Taimsete rasvainete abil saad valmistada kohevaid ja maitsvaid küpsetisi. Taimsed rasvained tagavad taina õige konsistentsi ja mahu, mis teeb küpsetiste valmistamise ja vormimise lihtsamaks. Rasvad ei lase küpsetistel kuivada ja pikendavad nende säilivusaega, rääkimata paremast maitsest!