KOOSTISOSAD |
|
150 g |
Voimixi
|
1 1/2 dl |
suhkrut
|
2 |
muna
|
3 1/2 dl |
nisujahu
|
3 tl |
küpsetuspulbrit
|
2 dl |
koort
|
130 g |
tumedat šokolaadi
|
100 g |
vaarikaid
|
Glaseerimine |
|
200 g |
maitsestamata toorjuustu
|
500 g |
tuhksuhkrut
|
100 g |
vaarikaid
|
Valmistamine
10 ameerikapärast muffinivormi
Löö sulatatud Voimix, suhkur ja munad vahule. Lisa vahtu nisujahu, küpsetuspulber ja koor, sega läbi. Purusta tume šokolaad väikesteks tükkideks. Puista taignasse šokolaaditükikesed ja vaarikad, sega ühtlaseks massiks.
Tõsta taigen muffinivormi ja jäta kerkimisruumi. Küpseta muffineid ahju keskosas 225 kraadi juures umbes 15 minutit. Valmista glasuur, selleks sega kokku toorjuust, tuhksuhkur ja vaarikad. Hoia glasuuri enne kasutamist umbes 30 minutit külmikus, et see tarduks. Kata jahtunud muffinid glasuuriga ja kaunista näiteks värskete vaarikate, nonparellide või šokolaadipuruga. Piiriks võib olla vaid su enda fantaasia!